SISTEMES PÚBLICS DE LA COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL

September 20, 2017 | Autor: Gemma Massana | Categoría: EITB, Televisió Euskal Herria
Share Embed


Descripción







Ley 5/1982, de 20 de mayo, de creación del Ente Público "Radio Televisión Vasca". Consultat el 29-11-2014. http://noticias.juridicas.com/base_datos/CCAA/pv-l5-1982.html#c6
http://www.eitb.eus/multimedia/corporativo/documentos/contrato-programa-2012.pdf
Euskal Sindikatua. Consultat el 29-11-14. http://www.ela-sindikatua.eus/es/search?SearchableText=EITB.

El presupuesto de EiTB para 2014 será de 121,8 millones de euros. Consultat el 30-11-2014. http://www.eitb.eus/es/grupo-eitb/detalle/1696960/presupuestos-eitb-204--consejo-administracion-eitb/
EiTB sí aumenta su presupuesto. El Mundo. Consultat el 30-11-2014. http://www.elmundo.es/pais-vasco/2014/10/21/54462470e2704e52518b4577.html
Ley 5/1982, de 20 de mayo, de creación del Ente Público "Radio Televisión Vasca". Consultat el 30-11-2014. http://noticias.juridicas.com/base_datos/CCAA/pv-l5-1982.html#c6
Perfil de la empresa. Consultat 29-11-2014. http://www.eitb.eus/multimedia/corporativo/documentos/estructura-enpresarial-enpresa-egitura.pdf
Organigrama del grupo EITB. Consultat el 30-11-2014 http://www.eitb.eus/multimedia/documentos/2014/03/19/1337052/Organigrama-EITB-19-03-2014_es.pdf
EITB reduce el 41% de cargos de su organigrama y ahorra 800.000€. El País. Consultat el 30-11-2014. http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/06/25/paisvasco/1372189954_102938.html




SISTEMES PÚBLICS DE LA COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL


ANÀLISI DE LES LLEIS QUE REGULEN LA RÀDIO I TELEVISIÓ
PÚBLICA AUTONÒMICA D'EUSKAL HERRIA




























INTRODUCCIÓ

Euskal Irrati Telebista (EITB) és la radiotelevisió basca i és un ens públic de dret privat creat pel govern basc a l'any 1982.

OBLIGACIONS DE SERVEI PÚBLIC

La societat basca aprova, a partir dels seus representants del Parlament Basc, crear EITB "com un instrument capital per a la informació i la participació política dels ciutadans bascs, així com a medi fonamental de corporació amb el nostre propi sistema educatiu i de foment i difusió de la cultura basca, tenint molt present el foment i el desenvolupament de l'eusquera tot això com a base i fonament dels drets i llibertats dels ciutadans".

Així doncs, la Llei 5/1982, del 20 de Maig, de creació de l'ens Públic "Radio Televisió Basca", amb l'article 2, 3 i 4 del Capítol II, estableix les següents obligacions de Servei Públic per a tota activitat dels mitjans de comunicació.

Article 2:
Els poders públics de la Comunitat Autònoma i dels òrgans del ens públic defensen la llibertat d'expressió, el dret a comunicar i rebre lliurement informació, de manera que els mitjans de comunicació puguin complir les exigències de la societat.

Article 3, principis i obligacions:
L'objectivitat, veracitat i la imparcialitat de les informacions.
La distinció i separació entre informació i opinió.
El respecte al principi d'igualtat, al pluralisme polític, religiós, social, cultural i lingüístic. La defensa i promoció dels valors cívics de la convivència reconeguts en la Constitució i en l'Estatut d'Autonomia, en defensa de l'interès general.
El respecte als drets que reconeix la Constitució i l'Estatut d'Autonomia.
El respecte a l'honor, la fama de les persones i, en particular, el dret a la intimitat i a la pròpia imatge.
La protecció i promoció de la joventut i de la infància.
La promoció de la cultura y llengua basca.

Article 4, per al compliment dels principis anteriors:
Evitar programes que puguin suposar:
L'exaltació de fets i conductes quan alterin la vida, la llibertat i igualtat dels individus o grups.
L'apologia de conductes legals o socialment reprovables.
La publicitat i els programes dirigits als nens hauran de reunir les condicions establertes en la Llei sobre "l'Estatut del Consumidor".
Queda prohibida la captació de paraula o imatge de tota persona violant la intimitat en un lloc públic i sense el seu consentiment. Igualment queda prohibida la informació pública dels noms de menors que delinqueixin.
SISTEMA DE GOVERN I CONTROL

En el capítol III sobre l'organització i el control parlamentari de la Llei 5/1982, del 20 de Maig, de creació del ens Públic "Radio Televisió Basca", estableix que els òrgans de l'ens públics són:

El Consell d'Administració
El Director General

EL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ

El Consell d'Administració està format per 19 membres que escull el Parlament. L'assignació de 15 d'aquest membres es realitza d'acord amb les propostes que els grups Parlamentaris presenten a la Taula del Parlament. Els altres 4 membres hauran d'estar en un d'aquests grups:
La Real Academia de la Lengua Vasca.
La Sociedad de Estudios Vascos.
La Real Sociedad Bascongada de Amigos del País.
La Universidad del País Vasco.
Los sindicatos que en el momento de emitir la propuesta ostenten la condición de más representativos de la Comunidad Autónoma.
Las federaciones de asociaciones de consumidores de la Comunidad Autónoma del País Vasco.

L'elecció d'aquests membres requereix al menys la majoria de dos terços dels vots emesos.

Competències del Consell d'Administració:
Vetllar pel compliment de la Llei
Conèixer la proposta del nomenament dels Directors de les Societats i Empreses que depenen de l'ens Públic.
Aprovar la Memòria anual relativa al desenvolupament de les activitats de l'ens Públic.
Informar dels projectes de publicitat
Establir normes reguladores respecte a l'emissió de publicitat, tenint present el control de la qualitat, el contingut dels missatges publicitaris i l'adequació del temps de publicitat en la programació i les necessitats dels mitjans.
Determinar anualment el percentatge de producció pròpia
Conèixer les qüestions que el Director General de l'ens Públic sotmeti a la seva consideració

La presidència del Consell d'Administració és rotativa entre els membres que la composen, amb una duració trimestral. També designa, entre els treballadors de l'ens Públic, un Secretari d'Actes que té l'obligació de redactar l'acta de cada reunió. Aquest pot redactar els certificats dels acords adoptats i ha de custodiar el llibre d'actes.

DIRECTOR GENERAL

Segons l'article 16, el Director General és escollit pel Parlament i ha de ser aprovat amb el vot favorable de, al menys, la meitat més un dels parlamentaris. Un cop escollit, el Director General és anomenat pel decret del Lehendakari.

Competències del Director General:
Complir i fer complir la Llei i les seves disposicions normatives.
Complir i fer complir els acords del Consell d'Administració.
Sotmetre a l'aprovació del consell d'administració el pla d'activitats de l'ens Públic, així com els plans d'actuació de les societats i empreses que depenen d'ell.
Formalitzar i presentar l'aprovació del consell l'avantprojecte de pressupostos que compren la retribució del personal i les despeses i ingressos previstos per desenvolupar els plans d'actuació.
Actuar com a òrgan de concentració, així com autoritzar el pagament i les despeses de l'ens públic i de les seves societats.
Proposar l'organigrama de l'ens públic i les seves societats així com anomenar amb criteris de professionalitat al personal directiu de l'ens públic i de les seves societats, notificant-lo prèviament al Consell d'Administració.
Establir, orientar, impulsar, coordinar i inspeccionar els serveis que asseguren el funcionament de l'ens públic i de les seves societats, amb el poder d'establir les normes i instruccions necessàries per al seu funcionament.

El mandat del Director General és de quatre anys, i en tot cas, pot cessar amb la finalització de la Legislatura del Parlament Basc. En aquest cas, continuarà el seu càrrec fins a l'assignació del nou Director General.
Correspon al Govern Basc proposar el cessament del Director General, que haurà de ser motivat.

El consell d'administració podrà proposar al Govern el cessament del Director General en les següents causes:
Incompatibilitat per exercir el càrrec.
Impossibilitat física o malaltia.
In-competència o actuació contrària als criteris, principis o objectius als que es refereix la llei.
Condemna per delicte.


Comissió Parlamentària de control

D'acord amb el Reglament del Parlament Basc, una Comissió Parlamentària exerceix en control de l'actuació de les Societats Públiques de l'ens "Radio Televisión Vasca", de tal forma que no impedeixi el seu funcionament.


Tot això es reflecteix en EITB de la següent manera…

El 7 de Març de 2013, Lehendakari Iñigo Urkull va nombrar a Maite Iturbe Mendialdua, mitjançant el decret 10/2013 de Presidència de Govern, nova Directora General de EITB, després d'obtenir la majoria absoluta del Parlament Basc.

EQUIP DIRECTIU

Directora General de ETB. De conformitat amb la llei de creació de EITB l'escull el Parlament Basc, a proposta del executiu, per majoria absoluta per a un període de 4 anys.
Consell de Direcció del Grup EITB
Comitès de Direcció d'unitats de negoci
Direcció de Gerència
Direcció de ETB
Direcció de EITB Ràdio
Direcció d'Internet

ÒRGANS DE GOVERN

Ens públic EITB:
Consell d' Administració
Director General
Societats filials:
Junta General
Administrador Únic

CONSELL D'ADMINISTRACIÓ

El Consell d'Administració de EITB, corresponent a la X. legislatura va ser escollit pel Parlament Basc com estableix l'art. 7 de la llei 5/1982 de Creació de EITB.

L'actual Consell d'Administració el componen 19 membres i al mateix temps, assisteix també la Directora General de EITB. Sis membres de l'actual Consell d'Administració són proposta de EAJ/PNV, quatre de EH-Bildu, tres de PSE-EE, dos de PP, un de Euskaltzaindia, un de Eusko Ikaskuntza, un de Unión de Consumidores de Euskadi i un del Sindicat LAB.

Adolfo Arejita Oñarte-Etxebarria. Doctor en Filologia basca i professor de la Universitat de Deusto. Miembre de Euskaltzaindia.
Alma Fernández Alonso. Llicenciada en Ciències de la Informació en UPV/EHU. Cap de premsa de PSE-EE en Gipuzkoa.
Beatriz Narbaiza Amillategi. Professora i investigadora en Comunicació i Publicitat en UPV/EHU.
Concha Arechaga Iturriaga. Llicenciada en Ciàncies de la Informació UPV/EHU. Periodista en l'actualitat, assesora del Grup Parlamentari Socialistas Vascos-Euskal Sozialistak
Edorta Arana Arrieta. Llicenciat en Periodisme i Doctor en Comunicació en UPV/EHU. Professor en UPV/EHU.
Elixabete Piñol Olaeta. Llicenciada en Dret. Advocada.
Gorka Angulo Altube
Iker Merodio Urbaneja. Director de Periodisme i fundador de "Soluciones Comunicativas" Consejo de Administración de EiTB.
Iñaki García Arrizabalaga, Doctor en Ciènciaes econòmiques i empresarials. Professor de la Universitat de Deusto. Membre de la junta directiva de UCE (Unión Consumidores de Euskadi).
Iñigo Iturrate Ibarra. Animador Socio-cultural. Funcionari de la Diputació Foral de Bizkaia i parlamentari basc.
Karmelo Landa Mendibe. Professor i investigador de la Facultat de Ciències de comunicació social en UPV/EHU.
Luke Uribe-Etxebarria Apalategi. Llicenciado en Ciències de la informació per la Universitat de Navarra. MBA en Direcció i Administració d'empresses. Funcionari comunitari i parlamentari basc.
Maite Sarasua Letamendia. T.S. Secretariat.
Idazkari-ikasketak. En l'actualitat, procurador-juntero de las Juntas Generales de Gipuzkoa.
Manuel Allende Arias. Llicenciat en Psicologia por UPV/EHU. Empresari.
Mikel Unzalu Hermosa. Diplomat en Magisteri. Parlamentari basc.
Nerea Llanos Gómez. Llicenciada en Dret. Advocada i parlamentaria basca.
Rosa Miren Pagola Petrirena. Doctora en Lingüística basca. Catedrática de la Universitat de Deusto. Vicepresidenta per Bizkaia de Eusko Ikaskuntza.
Tontxu Campos Granados. Doctor en Ciències econòmiques i empresarials i Màster en gestió avançada per la Universitat de Deusto. Professor i director del departament en la Universitat de Deusto.
Xabier Barandiaran Irastorza. Doctor en Sociologia i Llicenciat en Ciències polítiques per la Universitat de Deusto. Professor en la Universitat de Deusto.











ELS MECANISMES DE PARTICIPACIÓ

Què en diu la Llei?

Segons la Ley 5/1982, de 20 de mayo, de creación del Ente Público "Radio Televisión Vasca", existeixen varies competències quant als mecanismes de participació. En primer lloc, veiem quins són els articles que en fan al·lusió.

Article 2
Los Poderes Públicos de la Comunidad Autónoma y los órganos del Ente Público velarán por la defensa de la libertad de expresión, el derecho a comunicar y recibir libremente información, de modo que los medios de comunicación puedan cumplir su cometido conforme a las exigencias de una Sociedad democrática.

Article 3
La actividad de los medios de comunicación social cuya titularidad corresponda a la Comunidad Autónoma se basará en los siguientes principios:

La objetividad, veracidad e imparcialidad de las informaciones.
La distinción y separación entre información y opinión, requiriendo esta última la identificación de quienes la manifiestan. Igual tratamiento diferenciado y separado requerirá la publicidad comercial.
El respeto al principio de igualdad, al pluralismo político, religioso, social, cultural y lingüístico.
La defensa y promoción de los valores cívicos de la convivencia reconocidos en la Constitución y en el Estatuto de Autonomía, en defensa del interés general.
El respeto a cuantos derechos reconoce la Constitución y el Estatuto de Autonomía.
El respeto al honor, la fama de las personas y, en particular, al derecho a la intimidad y la propia imagen.
La protección y promoción de la juventud y de la infancia.
La promoción de la Cultura y lengua vasca, estableciendo a efectos de la utilización del euskera, los principios básicos de programación teniendo presente la necesidad de equilibrio a nivel de oferta global de emisiones radiotelevisivas en lengua vasca en la Comunidad Autónoma.

Article 21, sobre el dret en antena:

Los grupos sociales y políticos representativos, tendrán derecho a acceder a los medios de comunicación públicos objeto de la presente Ley. Para el ejercicio de este derecho, el Consejo de Administración, de acuerdo con el Director General y en el ejercicio de sus respectivas competencias, fijará los criterios objetivos, teniendo en cuenta para su determinación la representación que dichos grupos ostentan en las Instituciones comunes, en los Territorios Históricos y en los Ayuntamientos de la Comunidad Autónoma, y cualesquiera otros criterios de representación sindical o patronal, y de interés social y cultural, que estime necesarios.

El derecho de antena quedará también garantizado para los grupos políticos, sociales y culturales de menor significación.

També, si fem un cop d'ull al Contracte Programa amb l'ens públic de dret privat "Ràdio Televisió Basca – Euskal Irrati Telebista per al període 2012" , veiem que la Comunitat Autònoma d'Euskadi te facultat per a definir els continguts específics de la missió de servei públic assignada a la creació d'EITB, i per tant, d'acord amb la norma comunitària i la legislació estatal autonòmica, EITB i les seves societats filials han adaptat unes línies bàsiques quant al sistema audiovisual públic basc. Seguint amb els mecanismes de participació veiem que clama per uns principis com:

El respecte a la igualtat, al pluralisme polític, religiós, social, cultural i lingüístic.
L'objectivitat, veracitat i imparcialitat de les informacions.
Proporcionar un espai de comunicació i participació propi de la societat basca que doni accés i visibilitat als ciutadans i ciutadanes, als grups i agents socials, sense oblidar les minories i als col·lectius més desafavorits, amb el fi de promoure una societat avançada i socialment equilibrada.
Plataforma per a la cohesió social mitjançant l'aplicació en matèria de continguts, publicitat i ús general del llenguatge dels principis i polítiques relacionades amb la igualtat i la discriminació dels ciutadans i ciutadanes, i amb la promoció dels drets humans en general.
Atendre a les queixes, suggeriments i requeriments de la ciutadania amb la màxima professionalitat conforme amb la legislació vigent i les bones pràctiques.

Tan és així, que encara que la principal llei com el contracte programa empari a uns mecanismes de participació, a la Radio Televisió Pública Basca hi ha l'existència d'òrgans que conformen i intervenen com a mecanismes de participació. Aquesta representació sindical està conformada per 54 representants, i aquests són:

ELA
LAB
ESK
KLB
CCOO
TOTAL
28
16
4
3
3
54

L'ELA, que és el sindicat majoritari a EITB, compta amb 28 delegats i delegades i constata una màxima preocupació quant als principis generals de l'EITB recollits a la Ley 5/1982, de 20 de mayo, de creación de Ente Público "Radio Televisión Vasca".
Pel que fa als mecanismes de participació, l'article 2 i l'article 3 d'aquesta llei són els que més mal parats en surten. Qüestions com la objectivitat, el respecte a la pluralitat i la imparcialitat de la informació estan sent qüestionades com a conseqüència de la política informativa de la direcció de l'EITB des de l'any 2009.

Havent fet un cop d'ull a la pàgina web d'aquest sindicat, observem que el nul o escàs ressò sobre qüestions socials i laborals són un exemple de que hi ha un tractament desafavorit en la difusió de posicions socials i sindicals front les del món empresarial, polític o financer. Com a mitjà públic, l'ELA està denunciant que sestà promovent desinformació i ignorància, perquè el mitjà només s'està utilitzant per a per a estendre el missatge institucional del govern i ocultar les alternatives que es plantegen des de diverses polítiques i sindicats.

En vista d'això, creiem que aquest tractament del mitjà és sinònim de privar a la ciutadania a l'accés d'informació directa, més rigorosa i plural, i per tant, vulnera el dret de servei públic compromès amb els valors democràtics. A més a més, en aquest àmbit sindical, L'ELA denuncia la inexistència d'òrgans de participació a l'EITB que permetin traslladar aportacions, suggeriments o queixes per a garantir la pluralitat, la transparència i la gestió democràtica d'un mitjà públic, ja que en altres televisions públiques disposen d'aquests mecanismes de participació, com és el CAC en el cas de Catalunya.

L'ELA vol apostar per una radio televisió pública basca plenament compromesa amb els valors d'una societat democràtica que asseguri el dret a l'accés a una informació que respongui i respecti a la pluralitat del país, perquè la disminució dels índexs d'audiència mostra la pèrdua de suport de la societat basca, i amb això, es confirma que es vulneren les regles democràtiques amb finalitats de bé públic.










EL MODEL FINANCER

El pressupost de EITB d'aquest any 2014 és de 121,8 milions d'euros segons el propi grup. Les xifres són ajustades i en la línia de moderació dels darrers dos exercicis, que tenen com objectiu reduir al màxim l'apartat de despeses i orientar la major quantitat del pressupost a la creació i aprovisionament de continguts de televisió.

El darrer pressupost va ser aprovat per votació del Consell d'Administració amb 10 vots a favor, 6 en contra i 2 en blanc.

La previsió preveu un creixement del 4% pel que fa als ingressos en publicitat respecte l'any 2013, tot i que existeix una caiguda d'altres tipus d'ingressos que es compensaran amb la subvenció pública de 107,3 milions d'euros. La plantilla de EITB, d'uns 900 treballadors, suposa un 45% del pressupost, quasi 56 milions d'euros.


Exercici de 2014
Milions d'euros
Pressupost total
121,8
Subvenció pública
107,6
Altres
14,2


Què en diu la llei?

Quant a la Ley 5/1982, de 20 de mayo, de creación de Ente Público "Radio Televisión Vasca" CAPÍTULO VII - Presupuestos y financiación.

Artículo 42
El presupuesto del Ente "Radio Televisión Vasca" se ajustará a la presente Ley y a la Ley General Presupuestaria de la Comunidad Autónoma.

Artículo 43
Cada Sociedad Pública tendrá presupuestos separados que, adjuntos a los Presupuestos Generales de la Comunidad Autónoma, deberán ser aprobados por el Parlamento. Las Sociedades filiales que se creen al amparo del artículo 42 de la presente Ley tendrán el mismo régimen presupuestario. Los presupuestos se elaborarán y gestionarán bajo el principio de equilibrio presupuestario.

Artículo 44
Sin perjuicio del Presupuesto del Ente "Radio Televisión Vasca" y de los presupuestos de las entidades gestoras y filiales, se establecerá un presupuesto consolidado con objeto de evitar déficit eventuales o definitivos y de permitir su cobertura mediante el superávit de las entidades integradas en este presupuesto consolidado.

Artículo 45
El Ente "Radio Televisión Vasca" y las Sociedades Públicas gestoras de sus servicios, se financiarán con cargo a los Presupuestos Generales de la Comunidad Autónoma del País Vasco y mediante los ingresos y rendimientos de las actividades que realicen.
Artículo 46
El patrimonio del Ente "Radio Televisión Vasca", así como el de las sociedades públicas de gestión, quedará integrado, a todos los efectos, en el patrimonio de la Comunidad Autónoma Vasca y tendrá la consideración de dominio público, como patrimonio afecto al servicio público correspondiente. Estará exento de toda clase de tributos o gravámenes.










ESTRUCTURA EMPRESARIAL I DE MITJANS

Perfil de l'empresa

EITB és l'ens públic dependent del Govern Basc creat al 1982 pel Parlament Basc per atendre l'exigència social que demandava als poders públics un grup de comunicació audiovisual propi, de caràcter públic, tal reflecteix l'article 19 de l'Estatut d'Autonomia.

L'objectiu de EITB, des de la seva creació, és vetllar per la defensa de la llibertat d'expressió, el dret a comunicar i rebre lliurement informació i complir amb aquest comés conforme a les exigències d'una societat democràtica, impulsant la normalització de l'ús de l'eusquera.

Estructura empresarial

EITB opera a través de quatre societats anònimes unipersonals:
Euskal Telebista (televisió)
Eusko Irratia (ràdio)
Radio Vitoria (ràdio)
EITBnet (Internet)

La oferta

EITB ofereix a l'audiència una cadena generalista de televisió (ETB1), una cadena temàtica infantil-juvenil (ETB3), una radio generalista (Euskadi Irratia), una radioformula pel públic jove (Gaztea) i un portal de continguts d'informació i entreteniment (eitb.com). És la principal i quasi única oferta en eusquera per la majoria de ciutadans bascos.

EITB ofereix en espanyol una cadena generalista de televisió (ETB2), una ràdio generalista (Radio Euskadi) amb una altra complementaria (Radio Vitoria) i el mateix portal web.

A tot això es sumen altres canals de televisió i ràdio, de caràcter bilingüe, amb la missió de completar l'oferta principal i optimitzar la disponibilitat de continguts: ETBK/Sat (TDT), ETBSat i Canal Vasco (distribuïts per satèl·lit i cable a Europa i Amèrica) i EITB Musika.

Difusió

La difusió dels suports de televisió, ràdio i Internet es realitzen a través d'empreses de distribució especialitzades.

La distribució terrestre de ràdio i televisió en la Comunitat Autònoma Basca correspon a la societat pública Itelazpi. EITB manté una aliança estratègica amb aquesta societat, que inclou a un membre de l'equip directiu de ETB en el seu Consell d'Administració.

Organigrama

Direcció general
Maite Iturbe (directora)
Equip d'estratègia i comunicació
Andoni Aranburu (director)
Equip de gerència
Jesús Elguezabal (gerent)
Javier Salcedo (directora de recursos humans)
Nieves Apezteguia (directora de serveis jurídics)
Iñaki Regidor (director de sistemes)
Edurne Ormazabal (directora comercial)
Javier González (director econòmic financer)
Euskal Telebista
Maite Amundarain (directora d'informatius)
Mikel Olazabal (director d'esports)
Mikel Agirre (director d'explotació i enginyeria
Gorka Garciía (director de programes i artístic)
José Luis Blanco (director de programació)
Miriam Anitua (directora de producció)
Xabier Arizkorreta (delegat de EiTB en Miramon)

EITB Radio
Odile Kruzeta (directora)
Iñaki Guridi Ormazabal (subdirector)

EITBnet
Mikel Agirre (director)

El Consell d'Administració de EITB va aprovar al juny del 2013 una reducció del 41% dels càrrecs en el seu organigrama, el que va suposar un estalvi de costos salarials de més de 800.000 euros. L'organigrama anterior contemplava un màxim de 129 membres i l'actual deixa la xifra en 75.















14

[Escriba texto][Escriba texto][Escriba texto]

[Escriba texto]
[Escriba texto]
[Escriba texto]

Lihat lebih banyak...

Comentarios

Copyright © 2017 DATOSPDF Inc.